Un doctor în Alimentația și Nutriția Animalelor, noul transfer la Consiliul Județean Prahova!

Un doctor în Alimentația și Nutriția Animalelor, noul transfer la Consiliul Județean Prahova!

Seria transferurilor de iarnă încă nu s-a încheiat la Consiliul Județean Prahova. Reorganizarea destinată "reducerii cheltuielilor" în cadrul Consiliului Județean Prahova s-a blocat, ca urmare a suspendării de către judecători a aplicării HCJ 140/2020, prin care se reducea numărul de posturi. Mulți dintre cei vizați de restructurare au plecat deja, alții au dat în judecată instituția, dar, cum spune o vorbă din bătrâni, "câinii latră, ursul merge"! Se potrivește mănușă această zicală situației din Consiliul Județean Prahova.

Mai nou, la CJ Prahova va fi transferat (de la o structură subordonată Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale) Vasile Ciprian Călin, absolvent de Științe Agronomice și Medicină Veterinară și doctor în Alimentația și Nutriția Animalelor.

La alegerile locale din 2020, Ciprian Vasile Călin a candidat pentru un post de consilier local în comuna Bărcănești, din partea USR-Plus. La doar două luni după scrutinul din 27 septembrie, a demisionat din funcția în care tocmai fusese ales, pentru că propunerea USR la funcția de viceprimar nu a mai fost susținută de către "partenerii" de la PNL și de către primarul ales de locuitorii comunei, Gheorghe Dima (PNL).

În declarația de avere completată în calitate de candidat la Consiliul Local Bărcănești, Ciprian Vasile Călin scrie că deține mai multe terenuri și locuințe (în Buzău și în Prahova), două motociclete (o  Suzuki - Burgman și o Honda NT 700), un autoturism Toyota Prius, o autoutilitară și o remorcă.