Fără job și fără venituri proprii în 2019, un bucureștean le cere votul prahovenilor ca să ajungă parlamentar!

Fără job și fără venituri proprii în 2019, un bucureștean le cere votul prahovenilor ca să ajungă parlamentar!

Bucureșteanul Dragoș Cosmin Lucian Preda, în prezent secretar de stat pentru Comunicații în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC), este unul dintre candidații aflați pe lista PNL Prahova, pentru Camera Deputaților. Pe locul șase. Lucrează cot la cot, în echipa Ministerului Transporturilor, cu colegul său aflat cu un loc mai sus pe lista de candidați ai PNL Prahova la Camera Deputaților, Adrian Dupu (originar din Iași).

Conform propriei declarații de avere, se pare că Dragoș Cosmin Lucian Preda nu a avut prea mult noroc anul trecut... Nici tu loc de muncă, nici venituri din salarii sau din activități independente ori de altă natură, în nume personal! Până ce i-a oferit premierul Orban un post de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, la începutul anului 2020...

La o simplă lecturare a CV-ului său, este de mirare cum Dragoș Cosmin Lucian Preda nu a avut nici job și, prin urmare, nu a avut nici venituri proprii. Din ce a trăit actualul candidat la funcția de deputat? Probabil din “veniturile din alte surse”, adică din indemnizația de creștere a copilului, trecută și aceasta în dreptul soției sale.

O indemnizație de 90.360 de lei.