Senatorul PSD Radu Oprea îl invită pe premierul Orban la Ploiești: "Poate așa face și primarul Dobre ceva în oraș!"

Senatorul PSD Radu Oprea îl invită pe premierul Orban la Ploiești: "Poate așa face și primarul Dobre ceva în oraș!"
Senatorul PSD de Prahova Radu Oprea l-a invitat la Ploiești pe Ludovic Orban, premierul României, "pentru a vedea cum arată un oraș care a fost condus patru ani de un primar liberal". Afirmația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la sediul PSD Ploiești, la care au mai participat președintele organizației Prahova a PSD, Bogdan Toader, dar și cel al filialei Ploiești, Cristian Ganea.

"Poate așa face și primarul Dobre ceva pentru oraș, așa cum a făcut și atunci când a venit la Ploiești președintele Klaus Iohannis", a adăugat Radu Oprea, făcând referire la faptul că înainte de una dintre vizitele lui Iohannis la Ploiești au fost vopsite în gri treptele de marmură ale Casei de Cultură a Sindicatelor și au mai fost făcute, la repezeală, și alte mici retușuri în municipiul reședință de județ al Prahovei.

Trebuie menționat că, deși încă nu a fost făcut anunțul oficial, Radu Oprea va candida la funcția de primar al Ploieștiului din partea Partidului Social Democrat.