Circ în toată regula la ședința online de ieri a Consiliului Municipal Câmpina

Circ în toată regula la ședința online de ieri a Consiliului Municipal Câmpina

Apropierea alegerilor locale acutizează tensiunile dintre reprezentanții partidelor politice, un exemplu fiind disputele duse la extrem care au avut loc în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Municipal Câmpina!

Deși a fost susținută online, așa cum se întâmplă de ceva vreme la Câmpina, ședința deliberativului local a fost presărată cu tot felul de injurii, cum ar fi apelativul "țigan", pe care una dintre consilierele liberale l-ar fi adresat social-democratului Ion Dragomir...

Conform campinatv.ro, care a publicat o înregistrare video din cadrul ședinței, circul a început după ce una dintre consilierele locale ale PNL ar fi comentat, probabil fără să știe că are microfonul deschis, pe seama unor colegi din PSD, și ar fi adresat cuvinte jignitoare atât președintelui de ședință, cât și lui Ion Dragomir (PSD).

De aici a fost un singur pas până la declanșarea haosului generalizat, online, între reprezentanții PNL și cei ai PSD.

Campinatv.ro relatează că, la unul dintre proiecte, consilierul PSD Andrei Duran i-a cerut explicații primarului Horia Tiseanu despre un obiectiv de investiții, subiect care se pare că l-ar fi deranjat pe edilul din Câmpina, admonestându-l pe alesul local social-democrat că nu ar fi fost atent la subiect.

Andrei Duran a dat replica, imediat: ”Îmi pare rău, dar nu s-a auzit prea bine, pentru că doamna Elena Albu și-a lăsat microfonul deschis și o auzeam pe dumneaei când ne jignea - a jignit-o pe doamna Mihaela Petrovici (n.n. - președintele ședinței) și l-a jignit pe Ion Dragomir” (n.n. - ambii social-democrați). Elena Albu nu s-a lăsat mai prejos și, de la distanță, i-a cerut lui Duran să spună exact ce ar fi declarat... ”Mie mi-e rușine, doamnă, să spun ce ați spus dumneavoastră!”, a afirmat tânărul consilier pesedist Andrei Duran. Și circul a continuat: ”Păi să-ți fie rușine, pentru că minți!”, a venit cu replica Elena Albu, lucru care l-a determinat pe Duran să spună: ”Doamnă, v-a auzit toată lumea, v-ați referit la doamna Petrovici spunând: măi femeie, n-ai înțeles nimic, iar pe domnul Dragomir l-ați făcut țigan!”.

Și nici măcar nu a început campania electorală. Ce se va întâmpla până la locale???

Sursa foto: campinatv.ro