POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prahovainfo.ro respecta legislatia romana in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Acest site nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta. In acelasi timp insa, acest site poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor sale.

Acest site colecteaza informatii de la utilizatorii sai direct de la utilizator sau din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul nostru.

  • Informatie furnizata direct de utilizator, respectiv atunci cand faceti un comentariu pe site sau prin transmiterea unui e-mail pe adresa de contact a site-ului www.prahovainfo.ro  – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  În momentul în care răspundeți la un sondaj sau completați un formular, anumite date personale, cum ar fi numele, adresa de email, telefon sau IP pot fi stocate. Aceste informatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe emailul din zona de contact a site-ului. 
  • Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site. Acest site inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispozitie de Google Analytics. Acest site foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. 

Dacă vă conectați la site-ul prahovainfo.ro sau la serviciile online prin intermediul unui site terț, cum ar fi Facebook, acest site ne poate transmite informații, cum ar fi  nume de utilizator, nume asociat cu ID-ul, adresa de e-mail și locația, plus alte informații permise în conformitate cu politica de confidențialitate pentru site-ul respectiv. Site-urile și aplicațiile noastre pot, de asemenea, să returneze informații despre dvs. către site-ul social media în legătură cu logarea dvs.

Dacă vă conectați la contul dvs. prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Twitter, etc.), utilizarea serviciilor sociale de către utilizatorii de informații partajate va fi guvernată de politica lor de confidențialitate. Dacă nu doriți ca informațiile dvs. personale să fie partajate în acest fel, vă rugăm să nu vă conectați la contul dvs. de servicii social media cu contul dvs. și să nu participați la partajarea socială pe site-urile sau aplicațiile noastre.