Vreți să ajungeți cu telecabina din Bușteni la Babele? Aflați cât trebuie să scoateți din buzunare!

Vreți să ajungeți cu telecabina din Bușteni la Babele? Aflați cât trebuie să scoateți din buzunare!

Vremea frumoasă din acest weekend ne îmbie să mergem spre munte, acolo unde soarele și vântul care adie plăcut fac împreună casă bună! Dacă, recent, am prezentat costurile de la telegondola Sinaia, astăzi vă prezentăm tarifele de la telecabina din Bușteni, cu ajutorul căreia puteți ajunge la Babele, pe platoul Bucegilor, dar și la Sfinx!

Trebuie să știți că dacă mergeți în familie, de exemplu doi adulți și doi copii cu vârsta între 5 și 12 ani, trebuie să scoateți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 640 de lei pentru o ”tură” dus-întors Bușteni – Babele. Tarifele pentru adulți sunt  115 lei pentru urcare sau coborâre, tur-retur 215 lei, iar pentru copiii între 5 ani și 12 ani – 60 de lei urcare sau coborâre și 105 lei tur-retur. Gratuitate au doar copiii cu vârsta până în 5 ani.

Mai este necesar să cunoașteți că – în afara zilei de marți, când programul începe la 10:30 - în toate celelalte zile ale săptămânii, programul începe la 08:30, ultima urcare fiind prevăzută la ora 16:00, iar ultima coborâre la ora 17:00.

Vă dorim să aveți vreme frumoasă și conturi cât mai pline!


Tipărire