Cum vor începe cursurile, săptămâna viitoare, elevii celor mai mari colegii din Ploiești

Cum vor începe cursurile, săptămâna viitoare, elevii celor mai mari colegii din Ploiești

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis vineri dimineață ceea ce anunțase deja de joi seară ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: cursurile vor începe cu prezență fizică doar în unitățile de învățământ preuniversitar cu cel puțin 60% din personal vaccinat. Pentru că Inspectoratul Școlar Prahova nu a dat publicității o situație la nivel județean cu toate unitățile de învățământ, vom publica, în măsura posibilităților, informațiile apărute pe site-urile fiecărei unități de învățământ în legătură cu rata vaccinării personalului.
* Potrivit datelor centralizate la nivelul instituției de învățământ, rata generală de vaccinare a angajaților din Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești este de 71.85%, 97 de angajați fiind vaccinați din totalul de 135.
* Potrivit datelor centralizate la nivelul instituției, rata generală de vaccinare a angajaților Colegiului Național "I.L.Caragiale" Ploiești este de 62,50%, 90 de angajați fiind vaccinați din totalul de 144.
* Personalul C.N."AL.I. CUZA" MUNICIPIUL PLOIESTI este vaccinat în procent de 73.8 %. Sunt vaccinati 55 de profesori, 3 personal didactic auxiliar și 4 personal nedidactic.
* Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Ploiești - 49%.