Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: ”De câte ședințe de Consiliu Local este nevoie pentru ca ploieștenii să nu mai tremure de frig în case și să facă un duș cald?”

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: ”De câte ședințe de Consiliu Local este nevoie pentru ca ploieștenii să nu mai tremure de frig în case și să facă un duș cald?”

Problema lipsei apei calde în cele circa 54.000 de apartamente din municipiul Ploiești, racordate la sistemul centralizat de termoficare, este încă nerezolvată, deși s-au făcut pași importanți pentru ca apa caldă să curgă la robinet, iar agentul termic să ajungă în calorifere. Deocamdată, însă, ploieștenii se află în aceeași situație din 1 august și până în prezent: caută soluții alternative.
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a pus o întrebare legitimă, luni, 17 octombrie, cu referire la ședințele nesfârșite, dar fără rezultat, ale Consiliului Local Ploiești, care au avut loc în weekend-ul trecut: ”Știu că nu este momentul să mai facem haz de necaz în criza apei calde și a căldurii din Ploiești! Însă, vă amintiți vorba aceea: ”De câți polițiști este nevoie ca să schimbi un bec?”. Parafrazând, la Ploiești, aceasta ar suna cam așa: ”De câte ședințe de Consiliu Local este nevoie pentru ca ploieștenii să nu mai tremure de frig în case și să facă un duș cald?” Ne poate răspunde cineva la această întrebare? P.S. Și ne mai mirăm că oamenii detestă tot mai mult clasa politică și pe unii dintre funcționarii publici de conducere!”, a menționat Toader.
Deși în cadrul unei alte ședințe extraordinare, derulate luni după-amiază, au fost aprobate proiecte de hotărâre a Consiliului Local Ploiești care ar putea pune punct crizei apei calde în apartamentele din municipiu, încă nu se cunoaște momentul când ploieștenii se vor putea bucura de apă caldă la robinet.