Fostul penelist George Ionescu, atac la Iulian Dumitrescu: ”FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CJ PRAHOVA VINE CU RESPONSABILITĂȚI, NU DOAR CU BENEFICII!”

Fostul penelist George Ionescu, atac la Iulian Dumitrescu: ”FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CJ PRAHOVA VINE CU RESPONSABILITĂȚI, NU DOAR CU BENEFICII!”

George Ionescu, parlamentar de Prahova, fost coleg de partid cu Iulian Dumitrescu, iese la atac împotriva președintelui CJ Prahova, pe care îl acuză că, sub mandatul său, Prahova nu avansează, ci dimpotrivă. Deputatul de Prahova George Ionescu (Forța Dreptei) atrage atenția asupra sumelor relativ mici pe care le-a obținut județul Prahova prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, dar și asupra modului în care se realizează unele lucrări pe drumurile publice. ”Iată că, odată cu instalarea în funcții importante din județ a unor oameni ”valoroși” veniți de la Călărași, a câștigat județul Călărași, nu Prahova. Comparând sumele venite prin Programul ”Anghel Saligny”, constat că Prahovei i-au fost alocate sume doar puțin mai mari decât județului Călărași. Asta în condițiile în care populația județului nostru este dublă față de cea a celuilalt județ. Am remarcat însă, că reprezentanții Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu fiind venit de la Călărași, s-au lăudat cu această reușită”, afirmă George Ionescu, în cadrul unui comunicat de presă. Acesta vine însă și cu alte declarații, referitoare la calitatea lucrărilor executate pe unele drumuri județene. ”Domnule Iulian Dumitrescu, banul public, fie că vorbim despre bugetul județean, despre finanțări europene sau despre alte surse, trebuie cheltuit în folosul cetățeanului. Al cetățeanului care v-a votat, domnule Dumitrescu. Prahovenii au fost respectați, până la dumneavoastră, de reprezentanții tuturor partidelor politice care au ocupat funcții de conducere în Consiliul Județean. Prahovenii au fost obișnuiți cu lucrări de calitate, cu investiții durabile de care beneficiază și acum. DOMNULE DUMITRESCU, FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CJ PRAHOVA VINE CU RESPONSABILITĂȚI, NU DOAR CU BENEFICII! Vă solicit, în mod public, să gestionați cu grijă aceste sume, chiar dacă sunt mai mici decât reușea Prahova să atragă în trecut. Vă somez să verificați calitatea lucrărilor și să vă asigurați că sumele au fost cheltuite responsabil. Iar verificarea se face în teren, de la începerea lucrării și până la încheierea ei, nu din birou. Cetățenii acestui județ merită drumuri de calitate, merită investiții, merită normalitate, nu ca în alte județe. Le promit cetățenilor din județul Prahova că voi urmări cu atenție toate aceste lucrări și voi semnala orice derapaj, orice execuție în bătaie de joc și voi avea grijă ca lucrurile să fie remediate în cel mai scurt timp”, transmite parlamentarul de Prahova George Ionescu, fost coleg de partid cu Iulian Dumitrescu.