Bogdan Toader susține echipa care reprezintă Ploieștiul în finala competiției pentru titlul de Capitală a Tineretului din România

Bogdan Toader susține echipa care reprezintă Ploieștiul în finala competiției pentru titlul de Capitală a Tineretului din România

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a transmis Comisiei de Guvernanță a Titlului de Capitală a Tineretului din România o scrisoare de susținere a candidaturii Ploieștiului și a echipei care coordonează acest proiect. ”Îi susțin pe tinerii care cred în Ploiești și fac tot ce este posibil ca orașul nostru să devină Capitala Tineretului din România, în 2024! Ploieștiul, orașul nostru de suflet, are mari șanse să devină, în anul 2024, Capitala Tineretului! Să îi susținem pe tinerii care ne reprezintă în competiție, ei sunt reprezentanții noștri și au nevoie de sprijin necondiționat! Să uităm, măcar pentru o clipă, de problemele cu care ne confruntăm și să îi felicităm pentru dăruirea cu care promovează Ploieștiul! Ca ploieștean și în calitate de parlamentar de Prahova, am transmis Comisiei de Guvernanță a Titlului de Capitală a Tineretului din România o scrisoare de susținere a candidaturii orașului nostru! Ploiești, Capitala Tineretului din România, în anul 2024, ar încuraja tinerii să fie mai prezenți în viața orașului și a județului și ar da șansa municipiului nostru să-și pună în valoare oferta culturală, educațională și socială! Mult succes echipei care coordonează acest proiect!”, este mesajul lui Bogdan Toader.
În scrisoarea transmisă Comisiei, social-democratul prahovean menționează că va susține acest proiect atât moral, cât și administrativ, alături de consilierii municipali și cei județeni, cât și de organizația de tineret.
”Pe mare parte dintre membrii acestei echipe îi cunosc încă de când au decis să înscrie municipiul Ploiești în competiția pentru titlul de ”Capitală națională a tineretului”, în anul 2018, pe când dețineam funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova și, de asemenea, aveau toată susținerea mea. Mă bucur că nu au renunțat la visul lor, că îi văd mai ambițioși, mai creativi”, precizează Bogdan Toader în scrisoarea respectivă.