Laura Fulgeanu Moagher, desemnată președinte interimar al PSD Ploiești

Laura Fulgeanu Moagher, desemnată președinte interimar al PSD Ploiești

Laura Fulgeanu Moagher, senator PSD de Prahova, a devenit, astăzi, 25 iulie, președintele interimar al organizației PSD Ploiești, în urma votului membrilor Biroului Politic Județean. Potrivit unui comunicat de presă remis de PSD Prahova, tot astăzi au fost ”abordate și tranșate” și alte subiecte de interes public, printre care s-a aflat și demisia din partid a consilierului local ploieștean George Botez.

Comunicat de presă PSD Prahova: 

1. Primul și cel mai important proiect de pe ordinea de zi a convocării se referă la construirea noului Spital Municipal de Urgență Ploiești, proiect de importanță majoră pentru municipiul Ploiești și ploieșteni. În cadrul ședinței, a fost exprimată susținerea, în unanimitate, a social-democraților față de proiectul inițiat de primarul Andrei Volosevici, întrucât oportunitatea realizării acestui spital, dar și condițiile derulării proiectului nu pot fi puse la îndoială, Banca Mondială fiind, în calitate de partener, o entitate de prestigiu și un garant al îndeplinirii cu succes a celui mai mare proiect din domeniul Sănătății inițiat în ultimii 30 de ani, pentru Ploiești.
2. În același context, BPJ a solicitat demisia din partid a lui Sorin George Botez, fiindu-i cerut să se prezinte în următoarea ședință a Biroului Politic Județean pentru a oferi explicații cu privire la ieșirile sale publice din ultima perioadă și poziționările sale politice în dezacord cu restul organizației.

3. O altă temă abordată în cadrul întrunirii de astăzi a fost cea a revitalizării filialei PSD Ploiești, fiind decisă, cu largă majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Moagher în fruntea organizației locale, luându-se în calcul întreaga sa activitate în cadrul partidului.

4. Suplimentar, a fost abordată și problema furnizării agentului termic comunitar, un subiect de maximă importantă pentru ploieșteni, față de care PSD Prahova și-a manifestat, fără echivoc, susținerea în vederea atingerii unui rezultat favorabil, pentru că locuitorii municipiului Ploiești să nu aibă de suferit în sezonul rece care va urmă. Cu această ocazie, a fost reiterată importanța aspectului legal în tot ce înseamnă acțiuni întreprinse de autoritățile publice locale și găsirea unor soluții viabile, astfel încât colaborarea tuturor părților implicate să fie una productivă, pe termen lung și în acord cu legislația în vigoare.