Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa Guvernului: “Nu v-a ajuns ce ați făcut din țara asta, nemernicilor?”

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa Guvernului: “Nu v-a ajuns ce ați făcut din țara asta, nemernicilor?”

În ședința de miercuri seară, Guvernul Cîțu, demis prin moțiune de cenzură de Parlamentul României, a umblat din nou la Fondul de rezervă bugetară și a împărțit un miliard de lei localităților din țară, dar și consiliilor județene. Însă modul în care au fost distribuite fondurile a stârnit o avalanșă de reacții, în special din partea reprezentanților Partidului Social Democrat, nemulțumiți de sumele pe care le-au primit localitățile administrate de primari PSD. Situația este generală, în întreaga țară, iar județul Prahova nu face excepție, pentru că majoritatea comunelor cu edili social-democrați au primit câte 50.000 de lei, în timp ce localitățile cu primari PNL au fost cadorisite cu sume și de zece ori mai mari! Președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a atacat dur Guvernul Cîțu, aflat încă la Palatul Victoria, după ce a fost demis de Parlament: “Nu v-a ajuns ce ați făcut din țara asta, nemernicilor? Distrugeți totul în cale, fără nicio urmă de rușine! Ce v-au făcut românii? Cât de mult puteți urî milioane de oameni, împărțind banii din fondul de rezervă bugetară EXCLUSIV pe criterii politice? Este bugetul ROMÂNIEI, nu bugetul PNL! Trimiteți în faliment comunități întregi, doar pentru că sunt conduse de primari social-democrați și pentru că nu i-au vrut, la alegeri, pe oamenii voștri! Veți plăti pentru toate ticăloșiile voastre!”, a fost reacția președintelui organizației Prahova a PSD. Nu este singurul reprezentant al PSD Prahova care a reacționat în urma deciziei Executivului demis. Secretarul executiv al filialei prahovene, Rodica Paraschiv: “Cîțu, ți-ai bătut joc de sute de mii de prahoveni! Nu ți-a ajuns cât ai folosit banii țării pentru interese de partid? Acum trebuie să-ți plătești datoriile către primarii care te-au pus în fruntea PNL? Ce vină au locuitorii comunelor și orașelor care nu și-au ales primari din partidul vostru? Nu vă este rușine, vouă, tuturor membrilor Guvernului Cîțu, să împărțiți fondurile exclusiv pe criterii politice și să nu țineți cont DELOC de necesitățile pe care le au comunitățile locale?”.