După incendiul devastator din luna iunie, fabrica de mobilă Bradul Măneciu deschide o hală de producție și în comuna Starchiojd

După incendiul devastator din luna iunie, fabrica de mobilă Bradul Măneciu deschide o hală de producție și în comuna Starchiojd
Fabrica de mobilă Bradul Măneciu își va deschide, anul viitor, o nouă hală de producție, în comuna Starchiojd. Potrivit reprezentanților fabricii, greu lovită după incendiul care a mistuit fosta hală de producție din Măneciu, echipa de tehnicieni a companiei a început deja instalarea echipamentelor în noul imobil, unde se va reloca circa 65% din producția fabricii, pe o suprafață de circa de 3.000 de mp.
Pe de altă parte, însă, prelucrarea primară, respectiv debitarea buștenilor, uscarea cherestelelor și pregătirea semi-fabricatelor, precum și producția mobilierului de grădină, vor rămâne la Măneciu, în hala amenajată după incidentul din noaptea de 8-9 iunie 2022, când fabrica Bradul Măneciu a ars.
Adrian Pupeză, manager Bradul Măneciu: „La două săptămâni după incendiu, am deschis două puncte de lucru și am reluat activitatea de producție. În același timp, am căutat un spațiu mai mare, în care să avem condiții de lucru la nivelul anilor în care ne aflăm și să putem crea un flux complet de producție pentru mobila corp și mobila tapițată. Sunt încrezător că prin deschiderea noii hale de producție vom lucra din nou cu motoarele turate la maximum și ne vom onora comenzile în termenele asumate cu clienții noștri. Aici vom produce de la baruri, mese, scaune, până la fotolii, paturi și canapele, atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru HoReCa. Povestea noastră împreună continuă! Mulțumim pentru încredere, susținere și prietenie”.