Crimă la Boldești Scăeni, pentru o căpiță de fân!

Crimă la Boldești Scăeni, pentru o căpiță de fân!

Un bărbat din Boldești Scăeni a fost ucis de doi vecini, din cauza unei neînțelegeri produse de o căpiță de fân!

Potrivit IPJ Prahova, în urma unui apel la numărul de urgență 112 care a semnalat decesul bărbatului în vârstă de 47 de ani, mai multe echipe de polițiști și jandarmi s-au deplasat în Boldești Scăeni.
La fața locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova și un medic legist. În urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că persoana decedată a fost ucisă.
"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri legate de o capiță de fân, doi bărbați l-ar fi lovit cu un obiect contondent și un obiect tăietor-înțepător în zona toracelui și abdomenului, acesta decedând. Cei doi bărbați au fost prinși de polițiști, procurorul dispunând reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă", au precizat reprezentanții IPJ Prahova.