Ce-i trebuie chelului? Vizită de studiu la Lisabona, organizată de Primăria Ploiești, în plină pandemie

Ce-i trebuie chelului? Vizită de studiu la Lisabona, organizată de Primăria Ploiești, în plină pandemie

 

Deși coronavirusul nu i-a ocolit pe funcționarii Primăriei Ploiești, acest lucru nu îi împiedică pe reprezentanții municipalității să pregătească o vizită de studiu în capitala Portugaliei, Lisabona.

Zece angajați ai Primăriei Ploiești, majoritatea cu funcții de conducere, se vor deplasa la Lisabona pentru a studia – în plină pandemie – cum să implementeze “în mod eficient și transparent” sistemele online aferente proiectului „Soluții informatice integrate pentru optimizarea activității administrative, creșterea competențelor și a nivelului de calitate a serviciilor publice pentru cetățeni și mediul de afaceri la nivelul Municipiului Ploiești”, proiect finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Schimbul de experiență pentru 10 persoane va costa aproape 90.000 de lei inclusiv TVA, sumă care cuprinde transportul de la Ploiești la aeroportul Otopeni în ziua plecării și retur, în ziua întoarcerii, bilete de avion dus-întors Otopeni-Lisabona-Otopeni, cu bagaj de cală inclus, servicii de cazare pentru 4 nopți în camere single; trei mese / zi pentru toți participanții, ghid și organizator de grup; organizare de vizite de lucru; servicii de transport local pentru 5 zile, inclusiv transportul de la și la aeroport; servicii de traducere și interpretariat pentru 5 zile.

Serviciile de organizare a schimbului de experiență/de studiu se vor asigura începând cu luna august și până în luna decembrie 2020, probabil în speranța că răspândirea coronavirusului se va mai atenua până la finalul anului. Sau până la alegerile locale programate pentru finalul lunii septembrie...