Primarul Volosevici își face singur un cadou de Sfântul Andrei: aprinde luminițele festive din Ploiești pe 30 noiembrie!

Primarul Volosevici își face singur un cadou de Sfântul Andrei: aprinde luminițele festive din Ploiești pe 30 noiembrie!

Reprezentanții Primăriei Ploiești au anunțat astăzi că s-a schimbat momentul aprinderii luminițelor de Sărbători în orașul lui Caragiale. Astfel, la dispoziția edilului Andrei Liviu Volosevici, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00. Adică taman de ziua onomastică a primarului, de Sfântul Andrei!
“Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiul nostru, va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, iar la eveniment vor participa primarul Andrei Liviu Volosevici și cei doi viceprimari ai municipiului Ploiești, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim. Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să se bucure din plin de frumusețea iluminatului festiv, s-a dispus oprirea circulației rutiere pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rondul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”), în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17.45 -20.00.
Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului nostru. În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun. 12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei - apostolul ocrotitor al românilor și, astfel, vor îmbrăca orașul nostru în lumină și spirit de sărbătoare”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.