Cum se circulă, marți dimineață, pe principalele artere rutiere

Cum se circulă, marți dimineață, pe principalele artere rutiere

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române, marți dimineață, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu valori reduse de trafic.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în București al DN 4 (loc. Popești-Leordeni), DN 7 (loc. Chitila) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). Totodată, trafic intens este înregistrat și pe Centura Capitalei, în zona localităților Domnești, Bragadiru și Berceni.

Pe timp de ceaţă, polițiștii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. De asemenea, având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed (de ploaie), conducătorii auto trebuie să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare.